nieuws

Kwintsheul is talmen Koornneef zat

Branche & Bedrijf 3984

Kwintsheul is talmen Koornneef zat

KWINTSHEUL – De inwoners van Kwintsheul zijn het talmen van Koornneef zat. Ze zijn een petitie begonnen om de bevolking voor een nieuwe super te laten kiezen.

In het dorp is een flyer verspreid met als opschrift ‘Kies uw supermarkt’. In de flyer worden de inwoers van Kwintsheul, de Heulenaars, opgeroepen in verzet te komen vijf jaar na de brand in de AH supermarkt. De winkel van destijds AH-franchiser Koornneef is pas na lang talmen herbouwd. Nu het gebouw er staat is er nog steeds geen huurder.

Onbekend te huur staan supermarkt

De actiegroep heeft contact opgenomen met diverse ketens en volgens hen ‘weet niemand dat er een supermarkt te huur staat’. Dat komt omdat ondernemer Koornneef volgens de initiatiefnemers talmt uit concurrentieoverwegingen nu hij een Jumbo is begonnen.

kwintsheulEigen videojournaal is gemaakt

In de ‘gele kaart’ worden Koornneef, burgemeester en wethouders opgeroepen om ‘haast te maken met het inrichten van de supermarkt. Op de facebookpagina  Kwintsheul werk aan de winkel staat een eigen videojournaal om de kwestie aan de orde te stellen. De actiegroep wil morgen om vier uur de gele kaarten ‘uitdelen’ en geeft daarbij 10 gratis tassen met boodschappen weg.

 

Reageer op dit artikel