nieuws

App Hiiper vergelijkt prijs boodschappen

Branche & Bedrijf 13385

App Hiiper vergelijkt prijs boodschappen
De prijsvergelijkende app en website Hiiper

AMSTELVEEN –  Consumenten hoeven nooit meer te veel te betalen voor hun boodschappen. Dat beloven de makers van de prijzen vergelijkende supermarktapp Hiiper.

De app en website van Hiiper tonen gebruikers bij welke supermarkt zij hun favoriete merken en producten voor de laagste prijs kunnen kopen. De prijzen en aanbiedingen van tien verschillende supermarktformules worden vergeleken, meldt Hiiper op zijn website. Hiiper zegt de prijzen van de webshops te vergelijken van onder meer Albert Heijn, Bonisupermarkten, Coop, Dekamarkt, Hoogvliet, Jumbo, Plus, Spar en Vomar.

Goedkoopste super voor boodschappenlijst

Hiiper laat niet alleen zien waar welke producten het goedkoopst zijn, maar bepaalt ook bij welke supermarkt de complete boodschappenlijst van een gebruiker het goedkoopst is. ‘Voeg de producten die je nodig hebt toe aan je boodschappenlijstje van deze week. Elke keer als jij een product toevoegt berekent Hiiper direct wat de prijs van je lijstje is bij alle supermarkten in jouw omgeving’, aldus de makers op de website.

Ook online bestellen

Klanten kunnen er vervolgens ook voor kiezen om direct vanuit Hiiper de boodschappen online te bestellen bij supermarkten die in hun postcode thuisbezorgen.  ‘Je kunt ook je lijstje bestellen bij de supermarkt van jouw keuze om je boodschappen thuis te laten bezorgen. Zonder spam. Zonder aanbiedingen waar je niet op zit te wachten. Zonder gedoe. Alleen het vertrouwen dat je simpel je lijstje maakt en daarmee nooit meer een aanbieding van jouw favoriete producten in jouw buurt mist’, aldus Hiiper op zijn website.

Dertig procent besparen

Prijsvergelijker Hiiper claimt dat klanten bijna een derde goedkoper uit kunnen zijn op hun boodschappen als ze de app gebruiken. ‘Boodschappen vergelijken met Hiiper is snel & simpel en loont de moeite. Door de juiste aanbiedingen te kopen bespaar je tot wel 30% op je boodschappen.’

Prijzen vergelijken voor grote producten

Oprichter Jasper Gerritsen zegt op de website van Twinkle dat consumenten vaak niet weten waar ze de laagste prijs voor hun boodschappen betalen, terwijl ze bijvoorbeeld wel gewend zijn prijzen van grote aankopen als wasmachines en reizen te vergelijken. ‘Als je op jaarbasis duizenden euro’s uitgeeft aan boodschappen, dan is de kans groot dat je honderden euro’s kan besparen op je boodschappen’, aldus Hiiper-oprichter Jasper Gerritsen die eerder een prijsvergelijker bouwde voor tickets voor de Olympische Spelen.

Reageer op dit artikel