nieuws

Veranderingen binnen Unilever

Branche & Bedrijf 3675

Veranderingen binnen Unilever
Sander Leenders

DEN BOSCH – Sander Leenders (39) customer development director Unilever stapt over naar Essent. Sander Nuhoff stapt over naar categorymanagement en Pieter Olierook gaat de Unilever buitendienst leiden.

Leenders wordt per 1 maart Directeur Energie+ bij Essent. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de groei van de Energie+ business in Nederland en België en stuurt hij de servicepartners Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Volta en Kemkens aan. De servicepartners leveren samen met Essent producten en diensten waaronder HR-ketels, zonnepanelen, isolatie, ventilatie en “smart home” toepassingen zoals de slimme thermostaat Nest. Leenders is afkomstig van Unilever, waar hij veertien jaar in diverse rollen heeft gewerkt.

Pieter Olierook

Pieter Olierook

In zijn laatste functie van Customer Development Director was hij commercieel verantwoordelijk voor het Unilever product portfolio bij verschillende grote supermarkten in Nederland.

Nieuwe rol Nuhoff en Olierook

sander nuhoff

Sander Nuhoff

Binnen Unilever gaat verder Sander Nuhoff de functie van directeur category management vervullen. Sander is op dit moment nog eindeverantwoordelijke van de buitendienst. Als directeur category management wordt hij verantwoordelijk voor het aansturen van de verschillende categorie teams en verdere ontwikkeling van de categorieplannen. De benoeming is met ingang van 1 februari 2017. De opvolger van Nuhoff is Pieter Olierook, die momenteel Key Account Manager Albert Heijn voor Unilever is.

Reageer op dit artikel