nieuws

AH noemt melk en komkommers online toppers

Branche & Bedrijf 1947

AH noemt melk en komkommers online toppers

NIJMEGEN – Melk en komkommers maken deel uit van de Top 5 van de meest bestelde producten bij AH.nl.

De andere drie producten uit de Top 5 zijn bananen, mandarijnen en courgettes, zo verklaart Albert Heijn tegenover dagblad De Gelderlander.

Groente en fruit

Volgens AH bestaat tegenwoordig de helft van de bestelde boodschappen uit verse producten als groente en fruit. Voorheen waren het vooral zware producten als kratten bier en frisdrank die consumenten thuis lieten bezorgen.

Explosieve groei voor food online

In het verhaal over AH.nl in Nijmegen zegt een woordvoerder van Albert Heijn dat de markt van online boodschappen doen jaarlijks met 30 procent groeit. ‘Dat percentage geldt ook voor de regio Nijmegen’, aldus  Albert Heijn. De groei in Nijmegen valt af te lezen uit een aantal gegevens. Zo is het aantal bezorgers van AH.nl in twee jaar tijd met ruim 50 procent toegenomen van 50 naar 85.

21 Bestelbusjes

Ook staan er inmiddels bij de overslagplaats in Nijmegen-West  21 bestelbusjes. Die rijden dagelijks van ’s morgens zes tot middernacht naar klanten in de regio ’s Nijmegen, Doetinchem, Oss, Apeldoorn en Deventer.

Reageer op dit artikel