nieuws

Kinderen overvallen Jumbo-bezorger

Branche & Bedrijf 2619

Kinderen overvallen Jumbo-bezorger

ARNHEM-ZUID – Twee jongens van tussen de 12 en 15 jaar oud hebben een boodschappenbezorger van Jumbo in Arnhem-Zuid overvallen.

De chauffeur had op maandagavond boodschappen bezorgd toen de twee jongens opdoken en probeerden hem te beroven. Volgens Omroep Gelderland hebben de jongens geen buit gemaakt. De overvallers hadden een schietwapen of een voorwerp dat daarop lijkt bij zich.

Grijs joggingpak

De beide daders worden tussen de 12 en 15 jaar oud geschat. De jongens zijn allebei 1,60 meter groot. Een droeg een grijs joggingpak met capuchon en een zwarte sjaal voor de mond. De andere jongen een zwarte jas en donkere broek. De politie heeft de omgeving onderzocht, maar de daders zijn vooralsnog niet aangehouden.

Reageer op dit artikel