nieuws

Twee sigarettenkraken in een week op Vomar

Branche & Bedrijf 1609

Twee sigarettenkraken in een week op Vomar
Een filiaal van Vomar. Foto: Wick Natzijl

SCHAGEN – Het filiaal van Vomar in Schagen is in een week twee keer het doelwit geweest van krakers die uit waren op de sigaretten.

Het filiaal van Vomar aan de Laagzijde in Schagen was in de nacht van maandag op dinsdag slachtoffer van een snelkraak. Het was de daders, net als precies een week eerder, te doen om de sigaretten. Dit meldt SchagenFM.

Veel schade

De dieven braken in een tijdsbestek van 5 minuten in, tussen 04.06 uur en 04.11 uur, meldt Schagen24.nl. Ze wisten zich toegang te verschaffen via een ruit. De schade was groot. Dat was een week eerder ook al het geval. Toen kwamen de dieven ook binnen door het forceren van schuifdeuren aan de buitenkant van het winkelcentrum en rolluiken bij de winkel.

Beide keren sigaretten buitgemaakt

Het was de daders bij beide kraken om de sigaretten te doen. Voor welke waarde ze hebben buitgemaakt, is onbekend.  De politie heeft een sporen- en buurtonderzoek verricht en roept eventuele getuigen op zich te melden.

Reageer op dit artikel