nieuws

Emté: gewelddadige overvallers sloegen 2 keer toe

Branche & Bedrijf 1714

Emté: gewelddadige overvallers sloegen 2 keer toe

LOON OP ZAND/CROMVOIRT – Twee gewelddadige overvallen op Emté-supermarkten zijn door dezelfde daders gepleegd.

Tot die conclusie komt de politie in Noord-Brabant, zo meldt Brabants Dagblad. Het gaat hierbij om overvallen op 3 november op de Emté in Loon op Zand en op 14 oktober op de vestiging van de supermarktketen in Cromvoirt. Bij beide overvallen werd veel geweld gebruikt, inclusief vuurwapengebruik. In Cromvoirt werd daadwerkelijk geschoten door de overvallers.

Reconstructie voor opsporingsprogramma’s

De politie in Noord-Brabant intensiveert de jacht op de daders van de twee gewelddadige overvallen. Daartoe is inmiddels een reconstructie uitgevoerd, die zal worden gebruikt om aandacht te vragen voor de zaak bij de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht (NPO) en Bureau Brabant (Omroep Brabant). Tijdens deze uitzendingen zullen ook beelden van de bewakingscamera’s worden getoond.

Reageer op dit artikel