nieuws

AH sluit bestelalliantie met Smulweb

Branche & Bedrijf 3937

AH sluit bestelalliantie met Smulweb
De bestelknop van Albert Heijn bij Smulweb. Screenshot: Distrifood

ZAANDAM – Bezoekers van receptensite Smulweb kunnen voortaan met één druk op de knop de ingrediënten van een recept toevoegen aan hun online boodschappenlijstje bij Albert Heijn.

Dat meldt Albert Heijn. Smulweb is de eerste partij die gebruikmaakt van het door Albert Heijn afgelopen oktober gelanceerde partnerprogramma voor foodbloggers en receptenwebsites. ‘Smulweb heeft de primeur: bij de meest gebruikte recepten op deze kooksite staat sinds kort een blauwe knop. Hiermee kunnen de ingrediënten van de recepten op Smulweb meteen toegevoegd worden aan het boodschappenlijstje op AH.nl’, zo meldt de supermarktketen.

Widget bij meestgebruikte recepten

Vorig jaar werd de mogelijkheid om met één druk op de knop een lijst boodschappen toe te voegen op basis van een recept gelanceerd op de site van Albert Heijn zelf. Daar kan de mogelijkheid worden benut bij de ruim veertienduizend recepten van Allerhande. In oktober van dit jaar stelde AH deze ‘add-to-list-widget’ ook beschikbaar voor derden. Deze widget is nu bij Smulweb te vinden bij de meestgebruikte recepten.

Basis voor online

Na het toevoegen aan het lijstje kan deze worden gebruikt voor de meest efficënte looproute tijdens het winkelen bij AH of als basis voor de online bestellingen.

Reageer op dit artikel