nieuws

Albert Heijn geeft avondje Rijksmuseum weg

Branche & Bedrijf 2361

Albert Heijn geeft avondje Rijksmuseum weg

ZAANDAM – Klanten van Albert Heijn maken kans op een exclusieve avond bij het Rijksmuseum in Amsterdam. De formule geeft 450 x 2 kaarten weg voor het evenement op 17 december.

Bonuskaarthouders van Albert Heijn hebben een e-mail gekregen waarin zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan een winactie.

‘Onvergetelijke avond’ in Rijksmuseum

‘Als trouwe klant van Albert Heijn maak je kans op een exclusieve avond op een van de meest kunstzinnige locaties van Nederland: het Rijksmuseum. Op zaterdag 17 december opent het museum speciaal voor Albert Heijn vanaf 19.00 uur haar deuren. Wil jij kans maken op deze onvergetelijke avond? Vertel ons dan voor 20 november met wie jij graag deze avond beleeft en waarom. Misschien ben jij 1 van de 450 klanten die 2 kaarten wint’, zo luidt de tekst in de mail.

Foodtour langs Grote Meesters

Op het programma staat onder een workshop over etens, stillevens en schildertechnieken ‘van toen’ onder de naam Citroen van Toen. Ook is er een foodtour langs ‘de prachtige stillevens van onze Grote Meesters’ en is er een Kerstmarkt met ‘tips voor een mooie kerst en nog meer leuks en lekkers’.

AH en Rijksmuseum al langer partners

Eind 2014 maakten Albert Heijn en het Rijksmuseum bekend te gaan samenwerken. De verbintenis tussen de supermarktketen en het museum kreeg destijds onder andere vorm door een speciaal ontwikkeld Rijksmuseum-sinterklaasassortiment. Het assortiment was gebaseerd op het snoepgoed dat is te zien op het schilderij Het Sint-Nicolaasfeest van Jan Steen en bestond uit authentieke kruidnoten met steranijs, taaitaai, speculaaspop, speculaasmix en een speculaasplank.

Reageer op dit artikel