nieuws

Plus en Jumbo in race voor SponsorRing

Branche & Bedrijf 1175

Plus en Jumbo in race voor SponsorRing

AMSTERDAM – Plus en Jumbo zijn in de race voor de SponsorRing in de categorie sport.

Plus is genomineerd vanwege de Plus Voetbalplaatjes en Jumbo om de actie Jumbo wint met Verstappen.

18 nominaties voor SponsorRing

Dit jaar hebben 18 cases van de in totaal 43 inzendingen een nominatie gewonnen voor een SponsorRing.  Voor de nieuwe categorie ‘Smart Budget’ (maximaal resultaat met een minimaal budget) hebben 4 partijen zich weten te kwalificeren. Het aantal ingediende cases was onveranderd hoog, maar lager dan het recordjaar van 2015 laat de stichting SponsorRing weten.

Event in Kromhouthal

De genomineerden worden net als vorig jaar persoonlijk gefeliciteerd door een lid van hun vakjury.  De winnaars van een SponsorRing worden op donderdag 24 november bekroond tijdens een feestelijk event in de Kromhouthal te Amsterdam. Dan zullen ook de Sponsor Personality van het Jaar en de Sponsor van het Jaar bekendgemaakt worden. De SponsorRingen worden dit jaar voor de 17e keer uitgereikt.

De genomineerden in de categorie sport:
Plus – Plus Voetbalplaatjes
Samsung – Beleef de Olympische Spelen in VR met Samsung en Dorian van Rijsselberghe
Delta Lloyd – Optimist on Tour
Jumbo – Jumbo wint met Max Verstappen

Jumbo vorig jaar Sponsor van het Jaar

Vorig jaar werd Jumbo uitgeroepen tot Sponsor van het Jaar 2015. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de SponsorRingen 2015, eveneens in de Amsterdamse Kromhouthal. De keten werd in twee verschillende categorieën uitgeroepen tot winnaar. In de categorie media met de campagne De gele trui van Jumbo en in de categorie maatschappij met de campagne Samen vieren we kerst.

Reageer op dit artikel