nieuws

Ludieke oproep van AH Lunteren

Branche & Bedrijf

Ludieke oproep van AH Lunteren
Facebook AH Lunteren

LUNTEREN – Albert Heijn Lunteren is het zat: telkens verdwijnen er boodschappenmandjes uit de supermarkt. Op Facebook heeft de winkel nu een ludieke oproep geplaatst, gericht aan de mandjes.

‘Op camerabeelden is vastgelegd dat er weer een grote groep rebelse winkelmandjes, in een keer de deur uit lopen. Hun vrijheid tegemoet! Ze gaan wederom op zoek naar plekjes zoals kasten bij mensen thuis, in de garage of zelfs gewoon in de kofferbak van auto`s’, luidt het bijschrift bij een foto van een rij winkelmandjes die op weg lijkt naar de uitgang van de AH in de Gelderse plaats.

Uitsterven
Het bericht gaat verder: ‘Wat deze winkelmandjes niet weten is dat hun levensduur in zo`n omgeving drastisch wordt verminderd. Om het uitsterven van deze mandjes te voorkomen is het allerbeste om de mandjes in hun veilige leefomgeving, de Albert Heijn in Lunteren, terug te plaatsen.Wie 1 of meerdere van deze mooie winkelmandjes heeft gezien of weet waar deze zich bevinden kan contact opnemen met de Albert Heijn in Lunteren. De mandjes zijn niet gevaarlijk en makkelijk hanteerbaar, dus u kunt er ook voor kiezen om ze op te pakken en mee te nemen naar de Albert Heijn.’

Boosheid van een supermarkt over verdwenen winkelmandjes is niet nieuw. Zo vroeg Boni in Ede in 2013 via Twitter al eens aan klanten om meegenomen mandjes terug te brengen naar de winkel. AH XL Zutphen had een jaar eerder ook met een grote hoeveelheid, al dan niet bewust, gestolen boodschappenmandjes te kampen. Die winkel miste destijds zeker 800 blauwe mandjes. En al in 2009 plaatste AH bij wijze van proef in een aantal winkels al een alarm op mandjes dat ging piepen zodra de toegangspoortjes gepasseerd werden.

Reageer op dit artikel