nieuws

950 duizend etentjes via restaurantactie AH

Branche & Bedrijf

950 duizend etentjes via restaurantactie AH

ZAANDAM – De spaaractie van AH en restaurant- en reserveringssite IENS heeft geleid tot 950.000 etentjes. Aan de actie deden zo’n 1500 restaurants mee in Nederland en België.

Met een volle spaarkaart konden klanten van Albert Heijn tot 31 januari 2016 gebruikmaken van een gratis tweede driegangenmenu bij één van de restaurants.

Reserveringen
Behalve dat er meer dan 950.000 keer gebruik gemaakt is van de ahrestaurantactie, kon de actiepagina rekenen op meer dan 63 miljoen pageviews. De meeste reserveringen vonden plaats in Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Spaarzegel
Klanten kregen in de 600 deelnemende AH-winkels bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels heeft men een volle spaarkaart en daarmee recht op het gratis tweede menu. Op basis van de eerste 16.000 recensies naar aanleiding van de actie, wordt gemiddeld een 8,2 gemeten. Sparen kon van 6 juli 2015 tot 31 augustus 2015. Met deze actie ondersteunden Albert Heijn en IENS restaurants in een rustigere periode.

Reageer op dit artikel