nieuws

Spar laat sparen voor ‘keukenhulpjes’

Branche & Bedrijf

Spar laat sparen voor ‘keukenhulpjes’

WAALWIJK – Klanten van Spar kunnen van donderdag 7 januari tot en met woensdag 2 maart sparen voor keukenartikelen van het merk Rosti Mepal.

Klanten die meedoen aan de spaaractie kunnen kiezen uit een lepel, schuimspaan, bakspaan, serveerlepel, soeplepel en/of stamper.

Meerdere spaaracties
‘De keukenhulpjes zoals wij ze in deze actie noemen zijn hittebestendig en vriendelijk voor kwetsbare pannen met een anti-aanbaklaag’, licht Susanne Kroon, commercieel directeur van Spar toe.  ‘Voor 2016 hebben we voor onze trouwe klanten meerdere spaaracties gepland. We trappen dus in januari af met sparen voor attributen die iedereen dagelijks kan gebruiken en die in veel keukens regelmatig moeten worden vervangen.’

Zegels
Men krijgt een spaarzegel bij iedere € 5,- besteding aan boodschappen. Daarnaast kan er voor € 4,99 een bijbehorende keukenhulpjes-houder worden gekocht om alles op te bergen. ‘Bij een volle spaarkaart van 20 zegels en € 0,99 bijbetaling, kan men een keukenhulpje uitkiezen. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 13 maart ingeleverd worden’, aldus Kroon.

 

Reageer op dit artikel