nieuws

Plus Benders Blerick mooiste supermarkt

Branche & Bedrijf

Plus Benders Blerick mooiste supermarkt

VENLO –  Tijdens het Supermarktvastgoedcongres in Houten is Plus Benders-Blerick uitgeroepen tot mooiste supermarkt van Nederland.

De markante architectuur van het pand en uitnodigende entree zorgen samen voor de hoogste beoordeling.

Kloppend hart
Het oordeel van de jury: ‘De Plus in Blerick mag zich met recht de mooiste supermarkt van Nederland noemen. De locatie van de supermarkt heeft zich dankzij de herontwikkeling ontwikkeld tot kloppend hart van de wijk. De manier waarop de ondernemer zich heeft ingezet om te komen van een kleine buurtsuper tot een volwaardige supermarkt is lovenswaardig en getuigt van lef.’

Hoeken en gaten
Plus Benders opende zijn zaak in augustus 2014 in wijk de Vossener in Blerick. Samen met een multifunctionele accommodatie en twee basisscholen vormt hij de kern van de wijk. Geert Benders en bedrijfsleider Eric van Will zijn trots op de vestiging. Deze winkel met een vvo van 1200 vierkante meter is vormgegeven in ‘A4-formaat’ en daarmee vrij van hoeken en gaten. ‘Wij hebben alle afdelingen precies kunnen inrichten zoals we dat zelf wilden’, liet Van Will bij de opening aan Distrifood weten.

Reageer op dit artikel