nieuws

Drijvende Dirk van den Broek tijdens Sail

Branche & Bedrijf

Drijvende Dirk van den Broek tijdens Sail

AMSTERDAM – Amsterdam krijgt zijn eerste drijvende supermarkt tijdens Sail. De Dirk van den Broek ‘floating market’ bestaat uit 9 boten met elk een ander product.

Geïnspireerd door de drijvende markten in Zuidoost-Azië, waar goederen vanaf bootjes worden verkocht, opent supermarkt Dirk van den Broek morgen de eerste drijvende supermarkt op de Amsterdamse wateren.

Gratis
De drijvende markt zal via de Brouwersgracht, Prinsengracht, Amstel en Oudeschans aanmeren bij de floating bar op de Oosterdokskade. Daar kunnen bezoekers woensdag vanaf 16 uur gratis boodschappen doen. De Dirk floating market zal bestaan uit 9 boten met elk een ander product. Dat varieert volgens Dirk van een flesje water tot een zak chips. De drijvende supermarkt is geopend tot het moment dat alle 18.000 producten uitgedeeld zijn.

Water
Directeur Steven van der Krogt:  ‘Dirk is altijd daar waar de mensen zijn. In dit geval is dat op het water. Voor de bezoekers van Sail hebben we dan ook een leuke manier gevonden om ze te bedienen.’

Reageer op dit artikel