nieuws

Stach opent eerste in Utrecht

Branche & Bedrijf

Stach opent eerste in Utrecht
Stach op Facebook

AMSTERDAM – De keten van maaltijdwinkels Stach opent in oktober een eerste vestiging in Utrecht.

Dat blijkt uit reacties op een bericht dat Stach op Facebook plaatste. De maaltijdformule plaatste een foto van een pand met daarbij de vraag waar de locatie is. ‘We waren op slag verliefd op dit mooie pand aan de gracht. Iemand een idee WAAR de nieuwste STACH winkel zal OPENEN in OKTOBER? (.. Onder de goede antwoorden verloten we een STACH maaltijd, op te halen in een van de winkels… !)’, zo is op Facebook te lezen. Uit de reacties blijkt dat het hoogstwaarschijnlijk om een pand aan de Choorstraat in Utrecht gaat waar tot voor kort een parfumerie was gevestigd.

Stach vooral in Amsterdam
Van de zes vestigingen die Stach nu heeft zitten er 5 in Amsterdam. Buiten de hoofdstad heeft de keten tot nu toe slechts één vestiging.  Stach Overveen, nabij Zandvoort, is een combinatie van maaltijdwinkel met een hamburgerbar. Stach biedt in haar winkels onder meer kant-en-klare snel op te warmen maaltijden. Ook kan de consument er terecht voor broodjes, ontbijtjes, zoetigheden, koffie, soepen en salades en dergelijke.

Reageer op dit artikel