nieuws

Geen ondergrondse Lidl in Elburg

Branche & Bedrijf

Geen ondergrondse Lidl in Elburg

ELBURG – Er komt geen ondergrondse discountsupermarkt aan de Zwolscheweg in Elburg.

De ontwikkelaar van de plannen, De Hoge Dennen, heeft zich definitief teruggetrokken. Dat heeft de gemeente Elburg bekendgemaakt. Wethouder Boukema van Elburg is teleurgesteld, aldus Omroep Gelderland.

Discounter
De gemeente Elburg moet nu naar een andere oplossing gaan zoeken. Ook naar de locatie wordt nog een keer gekeken. Volgens wethouder Boukema is het ook een teleurstelling en tegenvaller voor de ondernemers in de Vesting. Uit een onderzoek uit 2011 bleek namelijk dat de komst van een discounter, voor meer winkelend publiek zou zorgen. Omdat Aldi eerder had aangegeven geen ondergrondse vestiging te willen, bleef Lidl als enige kandidaat over.

 

Reageer op dit artikel