nieuws

Ex-winkels Kuipers eind januari om

Branche & Bedrijf

Ex-winkels Kuipers eind januari om
Ronald Hissink

OLDENZAAL – Ondernemer Bjorn Kuipers sluit op 24 januari de deuren van de twee supermarkten die hij overdraagt aan Albert Heijn. Twee weken later heropenen de winkels als AH-filialen.

Dat meldt het regionale dagblad Tubantia. De winkels gaan op dinsdag 10 februari om 18.00 uur weer open. Voor de sluiting van de winkels wordt op zaterdag 24 januari het resterende assortiment met 50 procent korting verkocht. Het gaat om de winkels in Zuid-Berghuizen en De Thij.

Eerste kwartaal besluit
Alle medewerkers van de winkels gaan mee naar de nieuwe werkgever, hoewel sommigen wel een andere functie gaan krijgen. Kuipers houdt zijn winkel aan de Deken Scholtenstraat. Welke formule daarop de pui komt te staan is vooralsnog onduidelijk. ‘Ik hoop het eerste kwartaal een besluit te nemen’, zegt Kuipers in de krant.

Reageer op dit artikel