nieuws

Best gelezen in 2014

Branche & Bedrijf

Best gelezen in 2014

DOETINCHEM – Wat waren de best gelezen verhalen op Distrifood.nl in 2014? Op de grens van 2014 en 2015 zet de redactie van Distrifood de best gelezen nieuwsberichten, achtergrondverhalen en fotoreportages op een rijtje.

De redactie van Distrifood maakt van deze gelegenheid ook graag gebruik om alle trouwe bezoekers van de site een voorspoedig en gezond 2015 te wensen. Voor de redactie zelf wordt het ook een interessant jaar. Vanaf 1 januari valt Distrifood onder een nieuwe eigenaar. De redactie blijft echter hetzelfde en gaat ook komend jaar proberen alles wat er gebeurt rond de Nederlandse supermarkten zo goed mogelijk te verslaan: iedere werkdag op de site, iedere zaterdag in het weekblad en iedere maand in Foodmagazine.

Best gelezen nieuwsberichten:

1. AH haalt Zwarte Piet uit winkelbeeld
2. Jumbo: pak van Donders, lied van Froger
3. Bavaria kleurt WK met HolanDress
4. Hup Holland Hamsters WK gadget AH
5. Emté-klantenkaart mikt op Fijnproevers
6. Jupiler komt met Jup Holland WK-shirt
7. Nieuwe formule: AH to Gay
8. Actie Plus met superhelden Marvel
9. Klachten over juichpak na foutje Jumbo
10. Lidl gaat strijd aan met Nespresso

Best bekeken reportages/achtergrondverhalen

1. Markthal Rotterdam
2. Het drama rond Van Garderen
3. Jumbo Foodmarkt Amsterdam
4. Hoogvliet Versmarkt
5. Deka World of Food

Reageer op dit artikel