nieuws

Björn Kuipers krijgt boom in prominentenbos

Branche & Bedrijf

Björn Kuipers krijgt boom in prominentenbos
Vader Jan en zoon Bjorn Kuipers (foto Ronald Hissink)

OLDENZAAL – C1000-ondernemer en scheidsrechter Björn Kuipers krijgt een boom in het Oldenzaalse prominentenbos. Althans, dat is wat de lokale politieke partij WerknemersGroepering (WG) in gedachten heeft.

WG vindt dat Kuipers de boom verdient vanwege de sportieve promotie die hij maakt voor Nederland en Oldenzaal. Dat  meldt TwenteFM. De C1000-ondernemer, met drie vestigingen in Oldenzaal,  zal als enige Nederlandse scheidsrechter fluiten bij het WK in Brazilië. Onlangs floot Kuipers nog de Championsleague-finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Volgens WG zet de supermarktondernemer met zijn prestaties Oldenzaal en Nederland op een positieve manier op de landkaart.

Eikenboom

WG doet daarom het voorstel om Kuipers een boom in het lokale Prominentenbos te geven. De lokale partij vindt dat het een eik moet worden, als symbool van de kracht die Kuipers volgens hen uitstraalt. Volgens WG zijn ook de andere partijen in de raad positief over het voorstel. In het Prominentenbos staan diverse bomen van verschillende bijzondere Oldenzalers waaronder oud-burgemeesters en schaatsster Frédérique Ankoné.

Reageer op dit artikel