nieuws

Oud-topmannen aan de slag voor EFMI

Branche & Bedrijf

Oud-topmannen aan de slag voor EFMI

LEUSDEN – Oud-Vomar-directeur André Michel en oud-Nettorama-topman Wiet van den Brink gaan aan de slag bij EFMI Business School. Ook Jan Brouwer (nu Hoogvliet, ex-C1000 en -Super de Boer) gaat werkzaamheden verrichten bij het EFMI.

Van den Brink en Michel gaan samen met EFMI-directeur Laurens Sloot de EFMI Kennisgroep Staverden leiden voor zelfstandig ondernemers. Op 15 mei 2012 lanceert EFMI Business School het nieuwe netwerk voor topondernemers in het supermarktkanaal. Het EFMI streeft naar een groep van veertig ondernemers, die vier keer per jaar bij elkaar komen om onder leiding van topsprekers en de EFMI-staf na te denken over belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied.

C1000-Jumbo

In de eerste bijeenkomst geven Sloot en voormalig C1000- en Super de Boer-ceo Jan Brouwer in kasteel Staverden in Ermelo een presentatie over de gevolgen van de overname van C1000 door Jumbo voor het supermarktlandschap. Sloot stelt over het nieuwe netwerk. ‘De laatste tien jaar is het vak van de zelfstandige ondernemer enorm veranderd. Doordat de formules steeds sterker zijn geworden hebben ondernemers meer tijd voor commercie, coaching en ondernemerschap. De opkomst van de vele multi-franchisers onderstreept deze ontwikkeling. In onze gesprekken met ondernemers geven zij aan dat er een toenemende behoefte is om aangesloten te zijn op de nieuwste inzichten in het vakgebied. En daar springen wij als EFMI op in.’

Reageer op dit artikel