fotoreportage

Fotorepo: E-commerce in 7 quotes

Branche & Bedrijf 2441

Fotorepo: E-commerce in 7 quotes

UTRECHT – Distrifood organiseerde samen met Twinkle en Foodmagazine het congres food en e-commerce. De weerslag van het congres in zeven quotes van zeven sprekers en een sfeerreportage.

Het onderwerp food en e-commerce leeft, zo blijkt het tijdens het uitverkochte congres food en e-commerce. Sprekers waren onder andere Albert Heijn, GfK en logistiek expert Walther Ploos van Amstel. Food verkopen online blijkt moeilijk te kraken. Het verdienmodel is nog niet gevonden maar er is wel urgentie om de eerste stappen online te zetten. ‘Doen’  is dan ook de conclusie van de zaal na een volle dag debatteren over foodverkoop via het web. Hieronder een sfeerreportage met zeven quotes van zeven sprekers. Voor nog meer foto’s klik hier.

Reageer op dit artikel