nieuws

Groei verkoop Jumbo verspakket zet door

Assortiment 3367

Groei verkoop Jumbo verspakket zet door
Foto: Distrifood

VEGHEL – De verspakketten van Jumbo zijn afgelopen week met meer dan 300 procent gegroeid ten opzichte van vorige week.

Dit laat manager Vers van Jumbo Marvin Angevare weten op zijn Linkedin-account. ‘Wat een fantastische verspakketverkopen hebben wij gerealiseerd afgelopen week met een afzet van iets meer dan 300 procent. Waanzinnig veel mooie reacties ontvangen, waarbij de foto’s door meer dan 15.000 ‘collega’s’ zijn bekeken.’

Presentatie, inhoud en smaak van pakketten

Angevare zegt ook vanuit de winkel veel mooie en positieve reacties te ontvangen over de presentatie, inhoud en – meest belangrijk – de beleving en smaak van de pakketten.

Aantal huishoudens dat verspakket kocht steeg sterk in 2018

Vorig jaar berichtte Distrifood dat de opmars van verspakketten in de supermarkten onverminderd voortzet. Uit cijfers van onderzoeksbureau GfK bleek toen dat het percentage huishoudens dat een verspakket kocht, in 1 jaar sterk was gestegen.

Reageer op dit artikel