nieuws

Allergeen in gratis boodschappen Plus

Assortiment 812

Allergeen in gratis boodschappen Plus

UTRECHT – Plus waarschuwt klanten met een glutenallergie voor een product met een ontbrekende allergenendeclaratie in het gratis boodschappenpakket waar klanten voor kunnen sparen.

In het gratis boodschappenpakket zitten tortillawraps van het huismerk van Plus. Dit product bevat granen die gluten bevatten. Door een fout in het productieproces zit er op dit artikel geen etiket en ontbreekt ook de allergenendeclaratie. Daardoor worden consumenten met een glutenallergie niet gewaarschuwd.

Plus: niks mis met product

Plus benadrukt dat met het product zelf niets mis is. Maar de keten raadt consumenten met een glutenallergie aan het product terug te brengen naar de winkel, waar de verpakking kan worden omgeruild. Mensen zonder glutenallergie kunnen het product gewoon consumeren.

Sparen voor boodschappen

De verpakking met tortillawraps waarvoor Plus waarschuwt is een van de producten in het boodschappenpakket ter waarde van €50 waar klanten van de keten ook dit jaar weer voor kunnen sparen. Het bevat naast de producten ook een voucher voor gratis bezorging en een kortingscode voor dagjes uit. Bij elke €10 ontvangen klanten een zegel, voor een volle spaarkaart zijn er 75 nodig. De actie startte eind oktober en volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 15 februari 2020 worden ingeleverd.

Reageer op dit artikel