nieuws

Aldi in Pelt reageert op Jumbo met versaanbod

Assortiment 4264

Aldi in Pelt reageert op Jumbo met versaanbod

PELT – De Aldi in Pelt reageert op de recente komst van Jumbo met een advertentie over het versaanbod.

De discounter in Pelt adverteert met de tekst ‘Ontdek ons versaanbod in Pelt’, met  ‘wekelijkse verspromo’s en aanbiedingen’. Aldi adverteert onder meer met verse fruitcakes, meergranenbrood, stokbrood en kipfilet. Ook biedt de discounter gratis broccoli, smaaktomaten, pompelmoezen en verse sandwiches aan.

Jumbo wil belangrijke rol spelen op Belgische markt

Jumbo presenteerde zich onlangs bij de opening in Pelt als een partij die vastberaden is een belangrijke rol te gaan spelen op de Belgische markt. De ambitie op de lange termijn is tenminste honderd vestigingen te openen in Vlaanderen.

Reageer op dit artikel