nieuws

Jumbo breidt zakelijk assortiment uit

Assortiment 4264

Jumbo breidt zakelijk assortiment uit

VEGHEL – Jumbo vergroot het onlineassortiment met ruim 200 artikelen gericht op de sterk groeiende zakelijke markt.

De supermarkt laat in een persbericht weten dat vanaf nu zakelijke klanten op Jumbo.com/bedrijven of via de Jumbo-app kunnen kiezen uit nog meer producten. ‘Om nog beter aan de behoeften van zakelijke klanten te voldoen, biedt Jumbo een groot aantal nieuwe artikelen aan in portie-, bulk- en grootverpakking.’ Sinds de start van Jumbo Zakelijk in 2016 ‘maken steeds meer kantoren, kinderdagverblijven, zorgorganisaties en sportkantines gebruik van de onlinebezorgdienst van Jumbo’, aldus het Brabantse familiebedrijf.

Alles uit de winkel ook op het werk bezorgen

Theo Willemse, executive director Sales & Operations van Jumbo, stelt dat klanten de persoonlijke service die ze gewend zijn van de Jumbo in de buurt ook op het werk kunnen ervaren. ‘Het assortiment is groot; alles wat je in de winkel ziet, bezorgen we ook op het werk.’ Daar voegt Jumbo nu ‘honderden artikelen speciaal voor de zakelijke klanten aan toe’, zodat volgens de supermarkt ‘ook zij kunnen profiteren van de unieke Jumbo-formule.’

Onlineassortiment sterk uitgebreid

Jumbo vult speciaal voor dit zakelijke klantenpotentieel het onlineassortiment aan met onder meer koffie en thee, frisdrank, broodbeleg, sauzen, soepen en koeken. ‘Ook voor professionele schoonmaakartikelen of verzorgingsartikelen kunnen klanten uit het bedrijfsleven terecht bij Jumbo’, meldt het persbericht.

Bestelling achteraf op rekening betalen

Jumbo wijst erop dat zakelijke klanten flexibel zijn in de keuze van hun bezorgmoment en dat bestellingen de volgende dag al geleverd kunnen worden. Daarnaast heeft de zakelijke bestelomgeving volgens Jumbo als voordeel dat de bestelling achteraf op rekening kan worden betaald.

Reageer op dit artikel