nieuws

Jumbo verkoopt schoolspullen van Enzo Knol

Assortiment 10138

Jumbo verkoopt schoolspullen van Enzo Knol
Opening Enzo Knol pop-up store met Knolpower-schoolspullen. Foto: Jumbo

TILBURG – Vlogger Enzo Knol heeft vandaag bij Jumbo Foodmarkt Tilburg een pop-upstore geopend met ‘zijn’ schoolspullen. Jumbo verkoopt onder meer de ‘Knolpower-schoollijn’ van de Youtuber.

De schoollijn van Jumbo en Enzo Knol bevat onder meer een Knolpower-lunchbox, -multomap en -etui.

‘Enorm populair’

Een groot aantal (jonge) fans is naar Tilburg afgereisd voor de officiële opening door Enzo Knol zelf. Filiaalmanager Geert-Jan Kuper van Jumbo Foodmarkt in Tilburg verwacht veel van de nieuwe Knolpower-lijn. ‘Wij willen onze klanten blijven verrassen en op deze manier bijdragen aan een leuke start van het nieuwe schooljaar. Je merkt ook aan de reacties van de fans vandaag dat Enzo Knol enorm populair is. Mooi om te zien hoe enthousiast zijn fans over de producten zijn en dat ze uit alle hoeken van het land naar de pop-up store gekomen zijn. Ik denk dat we met deze lijn schoolspullen veel fans blij gaan maken!’

Knolpower, girls en Max Verstappen

De Knolpower-schoolspullen liggen volgens de vlogger op korte termijn in alle Jumbo-winkels en zijn online verkrijgbaar. Naast de goederen met het Knol-merk biedt Jumbo schoolspullen ‘vooral gericht op meiden’ en voor fans van de Formule1. Het gaat om Max Verstappen-broodtrommels en -drinkbekers. De ‘girlslijn’ is breder en heeft ook producten als potloden, notitieboeken, washi tape en sticky notes. ‘Zo biedt Jumbo volop keuze om met een goed gevulde schooltas aan het nieuwe schooljaar te beginnen’, aldus de keten. Ook deze artikelen zijn online te vinden en liggen binnenkort in 250 Jumbo-winkels verspreid over het land.

Tijdelijke winkel in Foodcafé

De winkel in het Foodcafé van Jumbo Foodmarkt Tilburg is tot en met 17 augustus geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Klanten kunnen in die periode een meet & greet winnen met de Youtube-ster bij een besteding van €25 of meer bij de Tilburgse winkel.

Schoolspullen in supermarkt

Het is niet heel gebruikelijk dat supermarkten schoolspullen verkopen. In 2017 nam Albert Heijn de welbekende ‘Schoolcampus‘ over van warenhuisketen V&D, nadat dat bedrijf ten ziele ging. In 2018 herhaalde de marktleider de verkoop van de schoollijn.

Reageer op dit artikel