nieuws

Jumbo doet recall twee soorten quiche

Assortiment 817

Jumbo doet recall twee soorten quiche
Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo haalt twee soorten quiche per direct uit de supermarkt. Klanten met een soja-allergie wordt aangeraden het product niet te consumeren.

Het gaat om Jumbo Quiche Lorraine en Jumbo Quiche Zalm uit de lijn Jumbo Thuis uit Eten. De producten bevatten volgens Jumbo soja, terwijl dit ingrediënt niet op de verpakking is vermeld. Volgens Jumbo gaat het om de quiches met de codes EAN 8718449084933 en EAN 8718449084926.

Fout ontdekt bij kwaliteitscontrole

De fout op de verpakkingen werd ontdekt bij een kwaliteitscontrole. ‘Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig’, schrijft Jumbo op de eigen website. Mensen zonder soja-allergie kunnen het product veilig consumeren.

Eerder recall vegetarische schnitzels

Eerder deze maand moest Jumbo al zijn Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel terughalen uit de winkels. Door een productiefout was het verkeerde artikel in de verpakking terechtgekomen.

 

Reageer op dit artikel