nieuws

Jan Linders roept rozijnenbol terug om plastic

Assortiment 1289

Jan Linders roept rozijnenbol terug om plastic
Bron: Jan Linders

BERGEN – Jan Linders waarschuwt voor stukjes hard plastic in zijn Korengoud Reuze Rozijnenbollen. Ook Deen meldt een terugroepactie.

Dat staat op Janlinders.nl. De supermarktketen heeft het product uit de handel gehaald. Het gaat om 4 stuks reuzerozijnenbollen van Korengoud, houdbaar t/m 12 juli 2019. Jan Linders verzoekt klanten dringend het product niet te eten. Zij mogen de rozijnenbollen terugbrengen naar de winkel.

Deen roept Fruit Shoot terug

Deen roept woensdag uit voorzorg de Fruit Shoot Aardbei/Framboos terug, meldt de keten op zijn website. Tijdens een controle is gebleken dat de dop van het product van fabrikant Teisseire kan loslaten. Als de dop losschiet kan dit gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Met het product zelf is niets aan de hand, zegt Deen. Het betreft een partij met houdbaarheidsdatum 28-03-2020 en batchcode Mar20 H75L 9170.

Eerdere recalls Jan Linders

Een jaar geleden moest Jan Linders ook een broodproduct uit de schappen halen. Toen zat er mogelijk glas in het suikerbrood. Dit jaar heeft de supermarktketen problemen gehad met gehaktballen en kaas. Het ging eind maart om stukjes blauw plastic in geraspte kaas, jong belegen 48+, 175 gram en houdbaar tot en met 26-06-2019.

Reageer op dit artikel