nieuws

Deka haalt Slagers Beste-soepen uit schap

Assortiment 1946

VELSEN-NOORD – Dekamarkt haalt per direct de Slagers Beste champignon- en tomatensoep uit de schappen.

Deka haalt Slagers Beste-soepen uit schap

Na controle is gebleken dat op deze soepproducten niet staat vermeld dat ze gekoeld bewaard moeten worden onder 7 graden Celsius. Dat meldt de supermarktketen op zijn website.

Slagers Beste

Het gaat ten eerste om de Slagers Beste champignonsoep met EAN-code 8717774333785 en alle THT-data tot en met 25-6-2019. Ten tweede is de Slagers Beste tomatensoep met EAN-code 8717774333716 en alle THT-data tot en met 7-6-2019 teruggeroepen. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen deze terugbrengen naar de winkel.

Recalls Dekamarkt

In de laatste weken van mei heeft Dekamarkt ook al afbakbroodjes teruggeroepen, vanwege de vondst van rubberen ringetjes, en kant-en-klaarmaaltijden van het merk Henri hadden mogelijk gaatjes in de schaal.

Reageer op dit artikel