nieuws

AH: Maaltijdsalades met minder koolhydraten

Assortiment 16052

AH: Maaltijdsalades met minder koolhydraten

ZAANDAM – Albert Heijn lanceert een aantal maaltijdsalades die minder koolhydraten bevatten dan reguliere maaltijdsalades.

De marktleider voegt vanaf maandag 29 april vijf nieuwe maaltijdsalades toe aan het assortiment. Het gaat om varianten met relatief met minder koolhydraten en meer groenten. De formule introduceert de salades vanwege het groeiende aantal klanten dat op zoek is naar dit type producten.

Nieuwe varianten

De nieuwe varianten zijn salades met Thaise kip, Hollandse garnalen, avocado gerookte kip, tonijn paprikadressing en kip Mexicana. Deze maaltijdsalades bevatten 40 tot 70 procent minder koolhydraten dan de reguliere maaltijdsalades.

Groentetaart en snackbox

Naast deze nieuwe producten, breidt Albert Heijn vanaf maandag 29 april het assortiment in koelverse maaltijden verder uit met onder andere Aziatische gerechten en snacks van over de wereld: van Mexicaanse burrito’s tot Griekse Moussaka. Verder worden er groentetaarten toegevoegd, nieuwe pizza’s, pizza baquettes en snackboxen (combinaties van groente, fruit en een eiwitcomponent).

Productinformatie op schap

Om transparant te zijn over de voedingswaarde van eigen merkproducten komen er zogenoemde Maaltijd Informatie Systeem kaartjes op het salade- en maaltijdenschap. Met behulp van deze productinformatie helpt Albert Heijn naar eigen zeggen klanten gemakkelijker te kiezen bij wat aansluit bij hun dieetpatronen en -wensen en om klanten te inspireren tot keuzes te komen die aansluiten bij de behoeften van dat moment.

Reageer op dit artikel