nieuws

AH lanceert reeks Aziatische gerechten

Assortiment 11621

AH lanceert reeks Aziatische gerechten

ZAANDAM – Albert Heijn introduceert een aantal Aziatische gerechten waarmee de klant zelf een rijsttafel kan samenstellen.

Het gaat om Chinese, Indonesische, Kantonese en Thaise gerechten, waaronder AH Rendang (gestoofd rundvlees in licht gekruide saus met kokos en citroenblad), AH Saté Ajam & Nasi Goreng (kipsaté in lichtzoete satésaus met nasi goreng) en AH Nasi Kuning (kurkumarijst gestoomd in kokos, sereh en pandanblad).

Traditioneel en ambachtelijk

Het gaat volgens Albert Heijn om kleine porties waarmee een rijsttafel kan worden samengesteld. De gerechten zijn vanaf maandag verkrijgbaar in alle Albert Heijn-winkels. ‘De leverancier maakt de traditionele recepturen voor Albert Heijn. Het zijn ambachtelijke bereidingswijzen en er worden verse ingrediënten en speciaal geselecteerde specerijen gebruikt. Alle gerechten worden op geheel authentieke wijze (op open vuur en met grote woks) bereid’, zegt AH in een persbericht.

Toegankelijk maken

Met de nieuwe producten wil Albert Heijn het samenstellen van een eigen Oosterse rijsttafel naar eigen zeggen toegankelijker maken voor haar klanten. ‘Voor een echt lekkere Oosterse maaltijd en dus een avondje samen genieten, hoeven de klanten van Albert Heijn niet meer naar een speciaalzaak, toko of uit eten. De smaak van de versmaaltijden uit de Aziatische keuken is authentiek en van echte restaurantkwaliteit’, aldus de formule.

Reageer op dit artikel