nieuws

Aldi komt met Kwekers Trots-planten

Assortiment 6200

Aldi komt met Kwekers Trots-planten

CULEMBORG – Aldi zet onder de naam Kwekers Trots een nieuwe lijn planten in de winkels. De prijsvechter werkt hiervoor samen met toeleverancier Royal Lemkes.

Volgens Aldi betreft het een exclusief voor Aldi op duurzame wijze geteelde planten die voldoen aan de kwaliteitsnorm A1. De planten zijn ingedeeld in vier persoonlijkheden, waarbij Aldi vier varianten verkoopt: Zuiver Figuur, Snelle Jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. ‘Op die manier kan de klant goed kiezen waar hij naar op zoek is’, meldt Aldi in het persbericht. Het nieuwe Aldi-merk wordt onder meer met een eigen website en via social media op de kaart gezet.

Blij met samenwerking met Aldi

Jaco Blom van Royal Lemkes legt uit waarin Kwekers Trots zich onderscheidt. ‘We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met Aldi. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd ook oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs.’

Reageer op dit artikel