nieuws

Lidl opent tabaksvrije winkel in Sint-Oedenrode

Assortiment 1434

Lidl opent tabaksvrije winkel in Sint-Oedenrode
Pixabay

SINT-OEDENRODE – Lidl opent 13 februari een nieuw filiaal in Sint-Oedenrode. In de winkel wordt geen tabak verkocht.

Lidl-woordvoerder Christine Braun ontkent dat het om het eerste filiaal gaat dat tabaksvrij is. In alle nieuwe Lidl-winkels die openen sinds het bericht te stoppen met tabaksverkoop liggen er geen tabak en rookwaren meer in de supermarkt. Zo ook dus in de nieuwe Lidl aan de Boskantseweg in Sint-Oedenrode. De supermarkt is zeven dagen per week geopend. Klanten kunnen er terecht voor het volledige Lidl-assortiment en verse broodjes van de warme bakkerij, maar niet voor tabak en rookwaren.

Braun zegt geen negatieve geluiden te horen van klanten die het rookwaren missen in de nieuwe winkels.

Duurzame Lidl

De nieuwe Lidl voldoet verder aan het hoogst haalbare energielabel en heeft 250 zonnepanelen, geen aardgasaansluiting, een laadpaal en led-verlichting, meldt Mooirooi.nl. Ter ere van de opening maken klanten kans op één minuut gratis winkelen. Ook krijgen de eerste honderd klanten een bos bloemen. Gedurende de hele week zijn er openingsacties en nonfood-aanbiedingen.

Provincierapport

Reageer op dit artikel