nieuws

AH haalt surimi-krabsalade terug

Assortiment 717

ZAANDAM – Albert Heijn geeft een veiligheidswaarschuwing af voor zijn AH Surimi-krabsalade.

AH haalt surimi-krabsalade terug

Het gaat om de krabsalade 60 gram met houdbaarheidsdatum 26-1-2019. Albert Heijn haalt de producten terug uit de winkels vanwege een verkeerde verpakking. Het product zit verpakt in een onjuiste cup, namelijk die van AH Tonijnsalade, met daarop onjuiste artikelinformatie.

Schaaldieren, soja en melk

In de AH Surimi-krabsalade zitten de allergenen schaaldieren, soja en melk (lactose) die niet op het etiket vermeld staan. Klanten met allergie voor die ingrediënten kunnen het product terugbrengen naar de winkel. Mensen zonder allergie voor schaaldieren, soja en melk kunnen de salade gewoon eten, aldus de keten.

Reageer op dit artikel