nieuws

Radio 100% NL ontwikkelt mayo met Jean Bâton

Assortiment 976

AMSTERDAM – Sauzenfabrikant Jean Bâton en Radio 100% NL ontwikkelden samen de ‘100% de lekkerste Mayonaise’ die ook zijn roots voor 100 procent in Nederland heeft.

Radio 100% NL ontwikkelt mayo met Jean Bâton

De 100% de lekkerste Mayonaise is niet alleen samen met Radio 100% NL ontwikkeld, ook de ingrediënten zijn voor de volle 100 procent uit Nederland afkomstig. ‘Alle ingrediënten die we in Nederland kunnen halen, halen we ook in Nederland.’ Zo komt onder meer de olie van Nederlandse koolzaadvelden. ‘Met de aankoop van ‘100% de lekkerste Mayonaise’ steunt de consument de Nederlandse boeren. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen’, aldus delicatessenleverancier Enrico in een persbericht.

Hollandse aardappelen

De mayonaise heeft, de huidige smaaktrend volgend, een licht zoete smaak. De saus is volgens de fabrikant lekker bij salades, snacks en friet, dat laatste uiteraard van Hollandse aardappelen.

Radiocampagne

De introductie van de 100 procent Nederlandse mayonaise wordt ondersteund door een radiocampagne op Radio 100% NL. In die spotjes worden ook de retailers genoemd die de mayonaise in assortiment hebben.

Reageer op dit artikel