nieuws

Lidl lanceert frikandellenpizza

Assortiment 5587

Lidl lanceert frikandellenpizza

HUIZEN – Lidl Nederland verkoopt binnenkort frikandellenpizza’s en zuurkoolkroketten.

De producten zijn alleen op 13 en 14 oktober in de filialen van de discounter. ‘De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden in het weekend van de Hollandse streekweek. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie’, zegt woordvoerder Christine Braun van Lidl in het AD.

Mayonaise, currysaus en uitjes

De pizza (€2 per stuk) is belegd met frikandellen, mayonaise en currysaus. Ook zijn er uitjes op het product gestrooid. Naast de pizza zijn er dus ook zuurkoolkroketten te koop. Het gaat om kroketten met een zuurkoolvulling en rookworst. Ze worden per 4 stuks verkocht.

Frikandellenvlaai van Aldi

Lidl is niet de eerste supermarktketen met een bijzonder frikandellenproduct. Eind 2017 begon Aldi met de verkoop van de frikandellenvlaai. Die vlaai was gemaakt van brooddeeg, de Snack Fan frikandellen van Aldi en currysaus.

Zie ook: Aldi lanceert frikandellenvlaai

Reageer op dit artikel