nieuws

Koelverse dierprimeur bij Hoogvliet

Assortiment 2609

Koelverse dierprimeur bij Hoogvliet
Foto: Distrifood

WOUDENBERG – Hoogvliet Woudenberg heeft als eerste Nederlandse supermarkt verse gekoelde diervoeding van Freshpet opgenomen. De diervoeding is te vinden in een eigen koelmeubel, dat een plaats kreeg in het diervoedingschap.

‘Na Amerika en Engeland zijn wij de eerste formule op het Europese vasteland die deze innovatie voert’, aldus Hoogvliet. Behalve Hoogvliet Woudenberg krijgen nog 29 vestigingen van de formule dit assortiment. De uit de Verenigde Staten afkomstige koelverse diervoeding van Freshpet bevat alleen natuurlijke ingrediënten. De winkel in Woudenberg betreft een nieuwbouwvestiging voor de van oorsprong Zuidhollandse formule. De winkel is ingericht volgens de laatste formule-inzichten van Hoogvliet en heeft verder onder meer de primeur van een nieuw ontwikkelde koffiecorner naast de entree.

Trends uit voeding voor mensen ook voor dieren

Freshpet bestaat sinds 2006 en combineert vlees, fruit en groente tot voedsel en snacks voor huisdieren. De oprichters van het bedrijf werkten eerder voor een grote fabrikant van dierenvoeding in Australië, maar Freshpet heeft inmiddels een notering aan de Amerikaanse schermenbeurs Nasdaq. ‘Wat consumenten wilden in voeding voor mensen was nog niet te vinden in voeding voor dieren. Daar zagen wij een kans’, zo stelde één van de oprichters van het bedrijf ooit. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Secaucus in New Jersey.

Zie ook: Hoogvliet doneert aan Plastic Soup Foundation

Reageer op dit artikel