nieuws

Finalisten VriesVers-competitie bekend

Assortiment 2488

Finalisten VriesVers-competitie bekend

OOSTERHOUT – De finalisten voor de verkiezing VriesVers winkel van het jaar 2018 zijn bekend. Ook dit jaar zijn er weer drie verschillende categorieën waarin gestreden wordt om de titel.

De finalisten zijn Boon’s Markt Ridderkerk, Coop Den Ham, Coop Spithorst in Norg, Boon’s Markt Utrecht, Coop Wierden, Jumbo van der Schouw in Slagharen, Albert Heijn XL Limburglaan Eindhoven, Plus Giel Smits, Culemborg en Plus Verhoeven, Rotterdam. De winnaars worden donderdag 14 juni aangewezen tijdens het VriesVers Winnaars Event in Nieuwegein.

Verschillende categorieën

De finalisten zijn verdeeld over de categorieën: vvo: 0-700 m², vvo: 700 – 1.000 m² en vvo  > 1.000 m². Vorig jaar gingen Coop Spithorst, Norg (vvo: 0-700 m²), Coop Nijmegen (vvo: 700-1.000m²) en Plus Kleijnen Gulpen (vvo > 1.000m²) er vandoor met de titel.

VriesVerstival

Het VriesVers platform heeft voor het achtste jaar op rij een landelijke campagne georganiseerd om de omzet van vriesvers te stimuleren. Onder de eventnaam VriesVerstival, met 141 deelnemende supermarkten, wordt de vriesvers (=diepvries) afdeling in het zonnetje gezet. De competitie bestond ook dit jaar weer uit een drietal onderdelen: de verkiezing VriesVers winkels van het jaar, de verkiezing VriesVers product van het jaar (A-merk en huismerk) en een loterij met prijzen voor consumenten.

A-merken en huismerken

Ook de winnaars van de verkiezing VriesVers product van het jaar A-merk en huismerk 2018 worden 14 juni bekend gemaakt. Consumenten hebben via stemvriesvers.nl  hun stem uitgebracht op hun favoriete product. In de categorie A-merken zijn de volgende producten genomineerd: Aviko – Airfryer Specialiteiten, Häagen-Dazs – stickbars Salted Caramel, Häagen-Dazs – stickbars Macadamia Nut Brittle, Kwekkeboom – Oven Black Angus Bitterballen. Kwekkeboom – Oven Friqandelletjes en Wagner – Rustipani Salami. In de categorie huismerken gaat het om: Albert Heijn – Aziatische DimSum, Coop – ambachtelijke kibbeling, Jumbo – saté van kippendij BLK en Plus – IceMacs Panna Cotta Framboos.

Zie ook: vriesvers platform

Reageer op dit artikel