nieuws

Stella Artois haalt weer flesjes terug bij Jumbo

Assortiment 1546

Stella Artois haalt weer flesjes terug bij Jumbo

BREDA – Stella Artois roept opnieuw flesjes bier terug omdat er mogelijk glas in zit. Het gaat om groene flesjes van 33 centiliter, die verkocht zijn bij Jumbo.

De terugroepactie is volgens Stella Artois een verlenging van de terugroepactie van 2 april. Door een productiefout van een externe leverancier kunnen in een zeer beperkt aantal flessen mogelijk stukjes glas afbreken.

Verkocht aan Jumbo en distributeurs

De terugroepactie geldt in Nederland voor 13 pallets groene flessen 33 cl, verkocht aan Jumbo en distributeurs. De flessen zijn inmiddels uit de schappen gehaald. De terugroepactie heeft geen impact op andere verpakkingen van Stella Artois, zoals flessen met andere productiecodes, blikjes en fusten. Er zijn geen meldingen van consumenten ontvangen in Nederland. Het aantal flessen in Nederland met een mogelijke productiefout betreft een zeer beperkt aantal, vergelijkbaar met de hoeveelheid flessen in een voor de helft gevulde vrachtwagen.

NVWA op de hoogte

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is geïnformeerd. Consumenten die de 33 cl groene flessen hebben gekocht, krijgen het advies de gekochte producten niet te consumeren en de website Stellaartoischeck.expertinquiry.com te raadplegen. De productiecodes zijn te vinden op het zwarte label van de fles en op de zijkant of onderkant van het karton voor de 33 cl groene flessen Stella Artois. Het terugvragen van de aankoopkosten is mogelijk.

Zie ook: Stella Artois haalt flesjes terug bij Jumbo

Reageer op dit artikel