nieuws

Assortiment La Place bij Jumbo fors uitgebreid

Assortiment 5938

Assortiment La Place bij Jumbo fors uitgebreid
Foto: Jumbo

VEGHEL – Een ruime selectie La Place-producten is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.

Onder meer verschillende La Place theesoorten, romige hangop, Italiaanse smaakmakers, kruidenroomkaas, pesto en dressing krijgen een plek in het supermarktassortiment. Koffie was in 2016 het eerste La Place-product op het Jumbo-schap.

Dit jaar 230 artikelen

Vorig jaar maakte commercieel directeur Jeffrey Jansen van La Place al bekend dat er in 2018 230 artikelen onder de naam La Place bij Jumbo in het schap komen, zo meldde Distrifood op 25 november 2017.

Intensieve samenwerking

De introducties die nu in het schap liggen zijn stuk voor stuk ontstaan vanuit een intensieve samenwerking tussen Jumbo en de foodserviceformule. Jumbo en La Place werken nauw samen om elkaar te versterken met hun kennis over voeding. Zo sparren de merken over hun gedeelde visies en hebben de koks wekelijks contact met product- en conceptontwikkelaars.

Exclusieve productlijn

Samen selecteerden ze producten die uitblinken in smaak en voldoen aan strenge kwaliteitseisen, meldt Jumbo in een persbericht. Na de overname van La Place door Jumbo bundelen beide bedrijven hun expertise op het gebied van foodbeleving in een exclusieve productlijn. ‘La Place is een sterk merk met kwalitatief hoogstaande producten en gerechten, bereid met de beste natuurlijke en dagverse ingrediënten. Ook bij Jumbo staat gezond en lekker eten centraal. Logisch dus om het beste van de twee werelden met elkaar te verbinden’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, als cco verantwoordelijk voor Formule en Innovatie en mede-eigenaar van Jumbo. ‘Ik ben er trots op dat we deze producten van La Place mogen verwelkomen bij Jumbo. Dankzij de uitbreiding van het assortiment kunnen klanten voortaan ook thuis genieten van het beste van La Place.’

Jumbo Foodmarkten en Jumbo City’s

Eerder werkten Jumbo en La Place al samen in de Jumbo Foodmarkten, Jumbo City’s en met verschillende producten in het assortiment, zoals de seizoenschocolade en het worstenbroodje.

Zie ook: Jumbo zet La Place-assortiment in Foodmarkt

Reageer op dit artikel