nieuws

Plus presenteert biologische agf prominenter

Assortiment 1964

Plus presenteert biologische agf prominenter

UTRECHT – Plus gaat biologische agf op een andere manier presenteren. Vanaf week 20 zijn alles vestigingen omgebouwd.

Vorige week heeft de keten dit gecommuniceerd naar de ondernemers.

Niet meer in de wand

‘We presenteren het biologisch assortiment niet meer in de wand, maar op een prominente plek op de agf-afdeling’, laat Debbie Huisman namens Plus aan Distrifood weten. ‘Dit om biologisch nog nadrukkelijker een podium te geven en het voor de consument makkelijker te maken het biologisch assortiment te vinden.’

Biologisch assortiment verdubbeld

De keten heeft vorig jaar zijn biologisch assortiment verdubbeld. Ook werden alle bio-producten voorzien van een nieuwe verpakking. De verdubbeling betekende dat de Plus-klant in 2017 kon kiezen uit meer dan 1500 biologische artikelen. Plus heeft verder als doelstelling uitgesproken eind 2019 alle Nederlandse producten onder Milieukeur te brengen.

Zie ook:  Plus pakt agf- en zuivelschap aan

Reageer op dit artikel