nieuws

Albert Heijn legt Picard in vriesvak

Assortiment 6841

Albert Heijn legt Picard in vriesvak

ZAANDAM – Albert Heijn start met de verkoop van producten van het Franse diepvriesmerk Picard.

De marktleider stelt dat de artikelen exclusief in het vriesvak van de Albert Heijn-winkels liggen. De supermarktketen gaat in totaal 47 producten van het merk verkopen. Het gaat onder meer om kant-en-klaarmaaltijden, een uitgebreid borrelassortiment en voor- en nagerechten.

Internationale allure

De diepvriesproducten zijn bij 270 Nederlandse AH-winkels te koop. ‘Met Picard zorgt Albert Heijn voor een vriesvak met internationale allure en borrelproducten, maaltijden en desserts uit de befaamde Franse keuken’, meldt AH in een persbericht. De producten zijn ook verkrijgbaar in de online shop-in-shop van Picard.

Vernieuwing in het AH vriesvak

Picard begon ruim 40 jaar geleden als leverancier van ijsblokken en is inmiddels uitgegroeid tot een diepvriessupermarkt. Het bedrijf heeft ruim 1100 producten in het assortiment en lanceert ieder jaar 200 nieuwe recepturen. ‘Door de intensieve samenwerking tussen Picard en Albert Heijn zal er continue vernieuwing in het AH vriesvak zijn’, zegt Albert Heijn.

Zie ook: Dr. Oetker koopt fabrikant diepvriestaarten

Reageer op dit artikel