nieuws

Coop waarschuwt: mogelijk glas in ijsblokjes

Assortiment 1669

Coop waarschuwt: mogelijk glas in ijsblokjes

VELP – Supermarktformule Coop waarschuwt dat in ijsblokjes van Ice Factory mogelijk glas zit en vraagt deze te retourneren.

De leverancier van de ijsblokjes, Ice Factory, waarschuwt dat in sommige pakken Premium Ice Cubes mogelijk stukjes glas zitten. Coop-klanten die het product hebben gekocht, wordt aangeraden het niet te gebruiken maar te retourneren naar de winkel.

Specifieke partij ijsblokjes

De recall betreft de Premium Ice Cubes van Ice Factory 1000gr met EAN code 5060418210007, ten minste houdbaar tot 07-09-2020 met productie code 07-09-2017 en batch / lot nummer 170907. Deze maatregel geldt uitsluitend voor de betreffende producten met de bijbehorende houdbaarheid en codes. Producten met een andere houdbaarheidsdatum kunnen zonder problemen geconsumeerd worden.

Geen verdere waarschuwingen

De ijsblokjes van Ice Factory worden ook door andere supermarktformules verkocht. Vooralsnog roepen die nog geen ijsblokjes terug. Ook op de site van de NVWA, die dit jaar tot nu toe 61 waarschuwingen deed uitgaan, en van Ice Factory zelf is vooralsnog geen recall te vinden.

Reageer op dit artikel