nieuws

Gemaksvoeding Jimmy Joy bij AH in schap

Assortiment 4455

Gemaksvoeding Jimmy Joy bij AH in schap

ZAANDAM – De Nederlandse startup Jimmy Joy verkoopt vanaf 4 december de gemaksvoeding ook via ruim 600 Albert Heijn-supermarkten. Tot nu toe werd alleen via de eigen webshop verkocht.

Het assortiment van Jimmy Joy bestaat uit maaltijdrepen en drinkmaaltijden in smaken zoals vanille en chocolade.

Spreekt studenten aan

Volgens Jimmy Joy-CEO Sam Rohn spreken de producten op dit moment vooral young professionals en studenten aan. ‘Veelal mannen en hoogopgeleid. Ze hebben geen tijd om te koken of zelfs maar te eten, maar willen wel gezond leven. Onze komst naar de Albert Heijn gaat naar verwachting de klandizie verbreden. Ook omdat wij daar shakes verkopen die 100 procent geschikt zijn voor mensen met een veganistisch dieet. We worden helaas nog te vaak verward met dieetproducten waar een baal suiker in zit. Maar onze repen en shakes zijn juist gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en eten kost op deze manier weinig tijd.’

Repen en shakes als ontbijt

De repen en shakes worden gebruikt als ontbijt, lunch of avondeten. Jimmy Joy is in 2014 opgericht, in 86 landen actief en heeft sindsdien 7.500.000 maaltijden verkocht. In 2016 had het bedrijf een omzet van € 4 miljoen.

Eigen webshop

De Twenny Bars en Plenny Shakes zijn vanaf 4 december 2017 te koop. Via de eigen webshop zijn meer smaken beschikbaar zoals aardbei, cappuccino, banaan, mango én limited edition-smaken zoals pumpkin spice en hazelnoot.

Reageer op dit artikel