nieuws

Aldi lanceert frikandellenvlaai

Assortiment 11220

Aldi lanceert frikandellenvlaai

AMSTERDAM – Aldi heeft vanaf vrijdag de frikandellenvlaai in de schappen.

Aldi kondigt de vlaai aan in de folder van deze week. ‘Gemaakt van brooddeeg en onze eigen Snack Fan frikandellen en currysaus’ luidt de begeleidende tekst. De vlaai moet nog wel opgewarmd worden in de oven.

Idee van bakkerij Engels

Het idee is afkomstig van Bakkerij Engels uit het Limburgse Grubbenvorst die deze vorig jaar bij wijze van grap introduceerde. Al snel bleek de frikandellenvlaai een succes te zijn, waarbij klanten in de rij stonden om de vlaai te kopen.

Vlaai kost € 3,99

De vlaai is naar eigen inzicht af te werken met uien en mayonaise. Later in 2016 lanceerden ook bakkerij Van de Mortel uit Someren en bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk de vlaai. Voor de versie van Aldi betaalt de consument € 3,99.

Reageer op dit artikel