nieuws

Zwitsal-luiers exclusief bij Albert Heijn

Assortiment 9160

Zwitsal-luiers exclusief bij Albert Heijn

ROTTERDAM – Voor het eerst in de 89-jarige historie van het merk brengt Zwitsal luiers op de markt. Ze zijn verkrijgbaar bij de Ahold-dochters Albert Heijn, Etos en bol.com.

De verbreding van het assortiment wordt vandaag aangekondigd door Zwitsal. De introductie is uniek volgens het bekende babymerk. Nooit eerder in het 89-jarige bestaan bood het luiers aan.

Zwitsal-luiers in 7 maten

De luiers zijn te koop bij Albert Heijn, ah.nl, Etos en bol.com. Ze zijn verkrijgbaar in de gangbare maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. De luiers zijn ongeparfumeerd. Speciaal voor liefhebbers bevat iedere verpakking echter een los geurbuiltje met de ‘vertrouwde en geliefde Zwitsal geur’, zo laat de fabrikant weten.

Gebruik van jarenlange ervaring

Bij de ontwikkeling maakte de Unilever-dochter volgens eigen zeggen gebruik van de bijna 90 jaar ervaring die het merk heeft met babyverzorgingsproducten. ‘De luiers zijn daardoor ideaal voor de tere huid van baby’s en jonge kinderen. Heerlijk zacht, waarbij langdurige droogheid is gecombineerd met maximaal draagcomfort. Dankzij de hoog opstaande, zachte randjes en sterke absorptie blijven de billetjes van de baby langdurig droog en worden mogelijke lekkages tegengegaan. Dat is ideaal voor overdag, maar zeker ook ’s nachts.’

Samenwerking met AH

In een persbericht laat Zwitsal ook weten waarom het heeft gekozen voor samenwerking met de Ahold-dochters. ‘De brede distributie en de krachtige retailformule van een supermarkt, een drogist en een online kanaal, waren voor Zwitsal de belangrijkste redenen om de luiers exclusief via AH, ah.nl, Etos en bol.com aan te bieden.’

Reageer op dit artikel