nieuws

Coca-Cola voegt koffie toe in Australië

Assortiment 2655

Coca-Cola voegt koffie toe in Australië
Foto: Coca-Cola

MELBOURNE – De Amerikaanse frisdrankgigant Coca-Cola heeft in Australië een tijdelijke variant op hun cola gelanceerd waar koffie aan is toegevoegd.

Het drankje, onder de naam Coca-Cola Plus Coffee No Sugar, wordt vandaag gelanceerd en blijft in ieder geval tijdens de hele komende Australische zomer verkrijgbaar. ‘ Australiërs houden van koffie, dus we dachten: waarom geven we ze niet meer van wat ze willen. De fantastische smaak van Coca-Cola met een vleugje échte koffie uit Brazilië’, zo wordt woordvoerder Lisa Winn van Coca-Cola geciteerd.

Vervanger voor de middagkoffie

De fabrikant hoopt dat consumenten hun middagkoffie zullen vervangen door een blikje of flesje met de nieuwe variant op de frisdrank. Het is niet voor het eerst dat Coca-Cola in Australië experimenteert met een tijdelijke nieuwe smaak. Recent bracht het bedrijf ook al een variant met gember op de markt.

Ook in Japan is de frisdrank met koffie op de markt

Australië is niet het enige land waar de nieuwe variant is gelanceerd. Ook in Japan is de drank op de markt. Volgens de site Popsugar bevat de drank de helft meer caffeïne dan reguliere cola van de fabrikant. In Japan wordt de nieuwe cola alleen via automaten verkocht.

Reageer op dit artikel