nieuws

AH toont fors aantal nieuwe producten

Assortiment 5307

AH toont fors aantal nieuwe producten

ZAANDAM – Albert Heijn heeft deze week een groot aantal nieuwe producten gepresenteerd.

Albert Heijn nodigde donderdag diverse media, onder de noemer Albert Heijn On Tour, uit om verschillende nieuwe en recent gelanceerde producten te bekijken en te proeven. Het gaat om producten in de categorieën koffie, chocolade, kaas, wijn, brood en borrelgemak.

Tapas en notencups

In de categorie ‘borrel’ presenteerde de marktleider in Amsterdam onder meer verschillende nieuwe tapas-varianten. Zo heeft de formule vier werelden, Mezze, Aziatisch, Scandinavië en Zuid-Amerika, gecreëerd binnen dit assortiment. Verder lanceert AH 35 nieuwe producten in de categorie verse noten en rijstzoutjes. Zo presenteert de supermarktketen zeven kleinverpakkingen notencups, bestemd voor kleinere huishoudens of voor onderweg.

Robuust versterkt assortiment afbak

Binnen de broodafdeling zijn rond de veertig nieuwe producten geïntroduceerd. Meest opvallende nieuwkomer is het concept Robuust binnen het assortiment afbak. Het deeg van deze producten heeft meer dan 20 uur gerezen en heeft daardoor een open structuur en een knapperige korst.

Hersluitbare verpakkingen kaas

Bij kaas gaat het niet alleen om nieuwe producten, maar toonde AH ook nieuwe verpakkingen. Zo krijgen alle buitenlandse kazen die Albert Heijn in de winkel zelf snijdt rond half oktober een speciale vouwverpakking die door de vouwsluiting heel makkelijk te openen en te hersluiten is.

Streeckgenoten in meer regio’s

Albert Heijn maakte ook bekend het concept Streeckgenoten uit te breiden naar meer regio’s. Het gaat hier om populaire vleeswaren van topslagers uit de regio die bij Albert Heijn op het schap een plekje krijgen onder de naam ‘Streeckgenoten’. Dit is eerder al geïntroduceerd in Zeeland, Limburg en Noord-Brabant. Binnen wijn presenteert de formule onder meer Origin Craft Club, wijn in flesjes van 250 ml, waarbij de wijn, net als bier, uit de fles kan worden gedronken.

Binnenkort meer over de nieuwe producten van Albert Heijn

Reageer op dit artikel