nieuws

Relaunch: Poets je een weg naar gezond tandvlees

Assortiment 946

Relaunch: Poets je een weg naar gezond tandvlees

Voorkom de vervelende reis naar tandvleesproblemen

Parodontax is een grote relaunch gestart die supermarktondernemers vast niet kan ontgaan de komende tijd. Tandvleesproblemen komen wereldwijd bij ongeveer 1 op de 3 volwassenen voor, en hoewel het bestrijden van tandvleesproblemen niet ingewikkeld is, behandelt de helft van de mensen hun tandvleesproblemen niet.

Sponsored content door GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Sinds week 29 vindt er een relaunch plaats op het gehele tandpasta portfolio van Parodontax. Met meerdere weken ondersteuning op televisie door middel van een nieuwe campagne, en een cashback activatie vanaf week 34 op de nieuwste smaak Parodontax Ultra Clean. Daarnaast vinden ook meerdere sampling acties plaats op beurzen en via online kanalen. Breng uw shopper dan ook nu op de hoogte van Parodontax: voor gezond tandvlees en sterke tanden!

Dit is de boodschap die Paradontax afvuurt op uw klanten, dus wees voorbereid:

Tandvleesproblemen

Wanneer tandvleesproblemen onbehandeld blijven kan het erger worden. Er kunnen vervelende gevolgen vastzitten aan tandvleesproblemen, zoals ophopend tandplak en een slechte adem.De weg naar tandvleesproblemen heeft verschillende tussenstops, die vervelende gevolgen kunnen hebben. Zo kun je last krijgen van:

  • Tandplak: Door tandplak niet regelmatig te verwijderen kan het zich gaan ophopen. Uiteindelijk kunnen zich hier ook slechte bacteriën aan gaan hechten.
  • Slechte adem: Deze slechte bacteriën zullen in reactie op voedsel gassen afscheiden, wat leidt tot een slechte adem.

Door tweemaal daags te poetsen met een tandpasta die speciaal geschikt is voor tandvleesproblemen kun je de vorming van tandplak voorkomen, en zo de hoofdoorzaak van tandvleesproblemen aanpakken.

Tips om jouw mond gezond te houden:

  1. Poets zorgvuldig 2x per dag en vergeet daarbij niet te flossen of een rager te gebruiken
  2. Gebruik dagelijks een specifieke tandpasta voor jouw tandvlees
  3. Ga regelmatig naar de tandarts om je mondgezondheid te laten controleren

Foto's

Reageer op dit artikel